• q4
  • q3
  • q2
  • ab
  • ABB

Welcome kanggo

Company kita!

Fujian Golden-sesanti LCD Science & Technology Co., Ltd. perusahaan kang specializes ing nggoleki, prodhuksi lan sade LCD lan LCM. Iku salah siji saka LCD lan LCM utama manufaktur ing China.

Kanthi kapasitas tahunan 3 yuta bagéyan 14 "x 16" LCD, Golden Vision pamer fasilitas donya anjog Manufaktur lan teknologi kontrol cerdas, sistem jaminan kualitas lengkap lan kabeh-babak marketing lan sistem support technical.

View All

Products Bintang

Baru

WhatsApp Online Chat !