• q4
  • q3
  • q2
  • AB
  • abb

ngabagéakeun ka

Company kami!

Fujian Golden-visi LCD Élmu & Téhnologi Co., Ltd. nyaéta parusahaan nu specializes di nalungtik, ngahasilkeun jeung ngajual LCD na LCM. Ieu salah sahiji LCD na LCM utama pabrik di Cina.

Kalawan kapasitas keu of 3 juta potongan 14 "x 16" LCD, Golden Visi boasts fasilitas dunya ngarah manufaktur sarta téknologi kontrol calakan, sistem jaminan kualitas lengkep jeung sagala-buleud pamasaran sarta Sistem rojongan teknis.

Témbongkeun Sadaya

Produk Artikel

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !